АгроСкор, Скопје

Почетна   /   Проекти   /   АгроСкор, Скопје

Површина од 11ха планирана за лешник и бадем. Моментално насадена со 5ха диња и лубеница. Извор на вода е река која се наоѓа на 350м од засадената површина со висинска разлика од 45 метри. Вградени се две пумпи СЛАП 800 Ломбардини 1000 л/ч. Време на изведба 4 работни дена.

Назад кон врвот