АГРО ЕКО ПРОДУКТ, Крушево

Почетна   /   Проекти   /   АГРО ЕКО ПРОДУКТ, Крушево

Пластеник со големина од 360м2, АГРО ЕКО ПРОДУКТ - Крушево. Наменет за производство на домат, опремен со систем за затоплување и систем за наводнување и вградени ињектори за прихрана

Назад кон врвот