АД Вардар Градско, 30ха праска

Почетна   /   Проекти   /   АД Вардар Градско, 30ха праска

Време на монтажа 7 дена, песочна филтер батерија со капацитет на филтрирање од 100 м3ч вода. Филтрацијата е подесена автоматски со хидраулични вентили и контролер на батерии.