Пластеник во с.Кукуречани (330м2), Битола

Почетна   /   Проекти   /   Пластеник во с.Кукуречани (330м2), Битола

Пластеник во с.Кукуречани, Битола. Големина на пластеникот е 330м2. Потребно време за изработка 5 дена

Назад кон врвот