Поставување на систем Капка по Капка на цреша

Почетна   /   Проекти   /   Поставување на систем Капка по Капка на цреша

Поставување на систем за наводнување капка по капка на овошен насад - цреша. Тип на капалка: Dripnet (0,5 m растојание помеѓу капалки ; 1,6 l/h проток) Површина: 1ха

Назад кон врвот