Прскалки

Почетна   /  Производи  /  Системи за наводнување / Прскалки

Прскалки

 

Модел Проток l/h Растојание Препорачан работен притисок
MEGANET 24D 200 - 250 - 350 - 450 - 550 - 650 - 750

Номинален проток на 2.3 bar

Од 10m до 12m 2.0 - 3.0 bar

Преземете PDF проспект тука.

За детални информации за системите на netafim.com кликнете тука.

За повеќе информации и изработка на проекти контактирајте не тука.