Цветна Топка

Почетна   /   Проекти   /   Цветна Топка

Изработена за Град Скопје и поставена пред мостот Гоце Делчев.
Цветна топка за фирма FHL I.KIRIAKIDIS MERBLES GRANITES S.A. од соседна Грција, Драма.
Изработени се со 850 саксии, опремени со систем за автоматско наводнување и фертигација.