Bumper 25 EC

Почетна   /  Производи  /   Фунгициди   /   Bumper 25 EC

Bumper 25 EC

Bumper 25 EC е системичен фунгицид. Делува протективно и куративно на патогените.
Се применува за сузбивање на пепелници кај:
- Винова лоза
- Пченица
- Јачмен
- Црна и кафеава рѓа кај пченица.

bumper1
Назад кон врвот