Оранжерии и заштитени простори

Стакленици (Оранжерии)

Стакленици (Оранжерии) Почетна   /  Производи  /   Оранжерии   /   Стакленици (Оранжерии) ТИП НАЧИН НА ОДГЛЕДУВАЊЕ НАВОДНУВАЊЕ И ИСХРАНА ГРЕЕЊЕ И ЛАДЕЊЕ РЕЦИКЛИРАЊЕ НА ВОДАТА ОРАНЖЕРИИ Тип на оранжерии ОРАНЖЕРИЈА СО СТАКЛО ТИП Венло КЛАСИЧНА ПОЛИЕТИЛЕНСКА ОРАНЖЕРИЈА ОРАНЖЕРИИ Начин на одгледување -Класично одгледување на почва -Безпочвено одгледување Предности: Контрола на вода и ѓубриво Оптимална влага во подлогата …

Стакленици (Оранжерии) Read More »

DryGair (EN)

Системи за намалување на влажноста во воздухот (DryGair) Почетна   /  Производи  /   Системи за намалување на влажноста во воздухот (DryGair) MK EN Humidity– the amount of water vapor in the air, is a critical factor for a plant’s wellbeing Water vapor is emitted from the plant itself and from the soil continually, this humidity ends …

DryGair (EN) Read More »

DryGair (MK)

Системи за намалување на влажноста во воздухот (DryGair) Почетна   /  Производи  /   Системи за намалување на влажноста во воздухот (DryGair) MK EN Влажност на воздухот – количеството на вода која испарува во воздухот е многу важна за здравјето на растенијата Водата постојано испарува, транспирира, од растенијата и почвата и со тоа ја покачува влажноста на …

DryGair (MK) Read More »

Назад кон врвот