Производи

Семиња Лубеница

Семиња Лубеница Почетна   /  Производи   /  Семиња Семиња Лубеница Маган-Мак ви го нуди следниот асортиман на семиња за лубеница: > SPLENDID F1 > VARDA F1 > MIRACLE F1 > MIRELLA F1 Нови Производи Pendigan 330 EC Nemacur 40 LE Apollo 50 SC Tolurex 50 SC Nicogan 40 SC Нови Проекти Алинци, Могила, Битола Dojrana Fresh […]

DryGair (MK)

Системи за намалување на влажноста во воздухот (DryGair) Почетна   /  Производи  /   Системи за намалување на влажноста во воздухот (DryGair) MK EN Влажност на воздухот – количеството на вода која испарува во воздухот е многу важна за здравјето на растенијата Водата постојано испарува, транспирира, од растенијата и почвата и со тоа ја покачува влажноста на […]

Листа на феромони

Листа на феромони Почетна   /  Производи  /   Феромони   /   Феромони за мониторинг   /   Листа на феромони Листа на феромони LEPIDOPTERA Adoxophyes orana [RAG] Agrotis ipsilon [RAG] Agrotis segetum [RAG, VARL+] Aleimna loeflingiana [RAG] Anagasta/Ephestia kuehniella Anarsia lineatella [RAG] Archips podana [RAG] Argyrotaenia pulchellana [RAG] Archips rosana [RAG] Autographa gamma [RAG, VARL+] Cacoecimorpha pronubana [RAG] Cameraria […]

Direx 7.5 GR

Direx 7.5 GR Почетна   /  Производи  /   Биоциди   /   Direx 7.5 GR Direx 7.5 GR Преземи PDF проспект Нови Производи Everest RHYZO CAOS XT Xtender Row Ultra Xtender Vineyard Ultra Нови Проекти Алинци, Могила, Битола Dojrana Fresh Produce, Богданци Подземен систем Капка по Капка, Битола ГД Тиквеш РЕ Фариш Кавадарци Ледра Агро, Гевгелија

Carakol

Carakol Почетна   /  Производи  /   Лимациди   /   Carakol Carakol Carakol е лимацид во вид на готов мамец за сузбивање на полжави и други мекотелни животни. Carakol може да се употребува за сузбивање на полжавите во градинарските култури, како: зелка, карфиол, морков, репка, ротквици, брокули, целер, спанаќ и многу други. Преземи PDF проспект Нови Производи Everest […]

Назад кон врвот