Семиња и садници

Magnus Cresco F1

Magnus Cresco F1 Почетна   /  Производи   /  Семиња   /  Magnus Cresco F1 Magnus Cresco F1 Многу рана бела зелка, висок принос и добра униформност – 58-60 дена по расадувањето – Производство на отворено поле или во пластеници – Висока толеранција кон прoцветување – Многу стабилна на отворен простор и толерантна на пукање на главата – […]

Семиња Зелка

Семиња Зелка Почетна   /  Производи   /  Семиња   / Зелка Семиња Зелка Маган-Мак ви го нуди следниот асортиман на семиња за домат: > MAGNUS CRESCO F1 > CABBICE F1 > CARRERA F1 Нови Производи Magnus Cresco F1 Семиња Зелка Fluvia F1 Lavigal F1 Raymond F1 Нови Проекти Dojrana Fresh Produce, Богданци Подземен систем Капка по Капка, […]

Fluvia F1

Fluvia F1 Почетна   /  Производи   /  Семиња   /  Fluvia F1 Fluvia F1 – семе диња Рана диња тип Галиа со извонреден вкус. -Бујност на растенијата: Средна. -Време на созревање: рано. -Облик: Топчест. -Тежина: 1,2 – 2 кг. -Време на садење: рано. -Вкусна и ароматична. -Отпорност: HR: Fom 0,1,2, MNSV; IR: PCU, Px Нарачај ONLINE Преземи […]

Lavigal F1

Lavigal F1 Почетна   /  Производи   /  Семиња   /  Lavigal F1 Lavigal F1 – семе диња Високо квалитетна, средно-рана диња. -Топчести плодови со тежина од 1,5 до 2,5 кг со добра трајност по бербата. -Жолто портокалова кора со изразена мрежавост. -Месото е со светло зелена боја, многу добар вкус и арома. -Бујно растение со интензивна зелена […]

Raymond F1

Raymond F1 Почетна   /  Производи   /  Семиња   /  Raymond F1 Raymond F1 – семе диња Raymond F1 Многу родна, вкусна и крупна диња тип ананас. -Крупни овални плодови, месо со жолта боја. -Тежина: 3 – 3,5 кг. -Раностасност: средна. -Растение со средна бујност. -Средно време на созревање. -Време на садење: За рана и главна сезона. […]

Семиња Диња

Семиња Диња Почетна   /  Производи   /  Семиња   /  Диња Семиња Диња Маган-Мак ви го нуди следниот асортиман на семиња за диња: > RAYMOND F1 > LAVIGAL F1 > FLUVIA F1 Нови Производи Magnus Cresco F1 Семиња Зелка Fluvia F1 Lavigal F1 Raymond F1 Нови Проекти Dojrana Fresh Produce, Богданци Подземен систем Капка по Капка, Битола […]

Rapanui F1

Rapanui F1 Почетна   /  Производи   /  Семиња   /  Rapanui F1 Rapanui F1 – семе домат RAPANUI F1 е индетерминантен розов домат со убав сјај, наменет за одгледување во оранжерии. Рана сорта. Силно растение. Високо квалитетни плодови, високи приноси. Плодовите се со тежина од 160-200 гр, форма на плодот е округло/ сплесната. Плодовите се во грозд […]

Galilea F1

Galilea F1 Почетна   /  Производи   /  Семиња   /  Galilea F1 Galilea F1 – семе домат GALILEA F1 е средно рана детерминантна сорта на домат ,плодот е со овална форма (ROMA тип на домат), наменет за свежа консумација и за преработка. Се одгледуваа на отворено, може да се одгледуваа како грмушка, со потпора или на шпалир. […]

Семиња Домат

Семиња Домат Почетна   /  Производи   /  Семиња  /   Домат Семиња Домат Маган-Мак ви го нуди следниот асортиман на семиња за домат: > KALLONI F1 > RAPANUI F1 > GALILEA F1 Нови Производи Magnus Cresco F1 Семиња Зелка Fluvia F1 Lavigal F1 Raymond F1 Нови Проекти Dojrana Fresh Produce, Богданци Подземен систем Капка по Капка, Битола […]

Kalloni F1

Kalloni F1 Почетна   /  Производи   /  Семиња   /  Кalloni F1 Kalloni F1 – семе домат KALLONI F1 е силен и продуктивен хибрид на BEEF домат. Наменет за одгледување во пластеници и на отворено. Плодот е црвен со округла форма . Тежина на плодот 280-350 гр . Одлична цврстина на плодот (LSL). Растението е со силен […]

Назад кон врвот