Системи за наводнување

Друго

Друго Почетна   /  Производи  /  Системи за наводнување  /  Друго Друго > Центар ПИВОТ > Линеарни системи За повеќе информации и изработка на проекти контактирајте не тука. Нови Производи Everest RHYZO CAOS XT Xtender Row Ultra Xtender Vineyard Ultra Нови Проекти Алинци, Могила, Битола Dojrana Fresh Produce, Богданци Подземен систем Капка по Капка, Битола ГД Тиквеш […]

Прскалки

Прскалки Почетна   /  Производи  /  Системи за наводнување / Прскалки Прскалки Прскалки Collapse   Модел Проток l/h Растојание Препорачан работен притисок MEGANET 24D 200 – 250 – 350 – 450 – 550 – 650 – 750 Номинален проток на 2.3 bar Од 10m до 12m 2.0 – 3.0 bar Микро-прскалки Expand   Модел Проток l/h

Капка по Капка

Капка по Капка Почетна   /  Производи  / Системи за наводнување /   Капка по Капка Капка по Капка Системите капка по капка и микро наводнувањето се едни од најефикасните технологии во светот. Секогаш обезбедуваат точни решенија за потребите на растенијата за вода и ѓубрива од една страна, и можностите и желбите на фармите од друга страна.