Заштита на растенијата

Kohinor 200 SL

Kohinor 200 SL Почетна   /  Производи  /   Инсектициди   /   Kohinor 200 SL Kohinor 200 SL Kohinor 200 SL е системичен инсектицид кој делува контактно и дигестивно. Има добро системично дејство и преку коренот на растенијата Ги сузбива штетните инсекти во: -ГРАДИНАРСТВОТО: пиперка, домат, модар патлиџан, краставица, тиквички; -ПОЛЕДЕЛСТВОТО: компир, тутун. Преземи PDF проспект Преземи упатство […]

Mavrik 24 EW

Mavrik 24 EW Почетна   /  Производи  /   Инсектициди   /   Mavrik 24 EW Mavrik 24 EW Инсектицид и акарицид со контактно и стомачно дејство. Mavrik 24 EW е единствен инсектицид кој може да се користи за време на цветање на растенијата. Не делува на пчелите и природните непријатели на инсектите. Преземи PDF проспект Преземи упатство во […]

Direx 7.5 GR

Direx 7.5 GR Почетна   /  Производи  /   Биоциди   /   Direx 7.5 GR Direx 7.5 GR Преземи PDF проспект Нови Производи Everest RHYZO CAOS XT Xtender Row Ultra Xtender Vineyard Ultra Нови Проекти Алинци, Могила, Битола Dojrana Fresh Produce, Богданци Подземен систем Капка по Капка, Битола ГД Тиквеш РЕ Фариш Кавадарци Ледра Агро, Гевгелија

Carakol

Carakol Почетна   /  Производи  /   Лимациди   /   Carakol Carakol Carakol е лимацид во вид на готов мамец за сузбивање на полжави и други мекотелни животни. Carakol може да се употребува за сузбивање на полжавите во градинарските култури, како: зелка, карфиол, морков, репка, ротквици, брокули, целер, спанаќ и многу други. Преземи PDF проспект Нови Производи Everest […]

Назад кон врвот