Feinzin 70 DF

Почетна   /  Производи  /   Хербициди   /   Feinzin 70 DF

Feinzin 70 DF

Feinzin 70 DF е селективен системичен хербицид за сузбивање на широколисни плевели во:
- Компир
- Домат
- Морков
- Соја
- Луцерка
Дејствува преку зелената надземмна маса на плевелите и преку кореновиот систем од почвата.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA