Fluvia F1

Почетна   /  Производи   /  Семиња   /  Fluvia F1

Fluvia F1 - семе диња

Рана диња тип Галиа со извонреден вкус.
-Бујност на растенијата: Средна.
-Време на созревање: рано.
-Облик: Топчест.
-Тежина: 1,2 - 2 кг.
-Време на садење: рано.
-Вкусна и ароматична.
-Отпорност: HR: Fom 0,1,2, MNSV; IR: PCU, Px