Folpan 80 WDG

Почетна   /  Производи  /   Фунгициди   /   Folpan 80 WDG

Folpan 80 WDG

Folpan 80 WDG е фунгицид со контактно и превентивно дејство.
Се применува за сузбивање на причинителите на инфективни болести во:

- Винова Лоза
- Јаболка
- Круша
- Бадем
- Цреша
- Јагода
- Боранија
- Марула
- Компир
- Украсни растенија
folpan
Назад кон врвот