Galilea F1

Почетна   /  Производи   /  Семиња   /  Galilea F1

Galilea F1 - семе домат

GALILEA F1 е средно рана детерминантна сорта на домат ,плодот е со овална форма (ROMA тип на домат), наменет за свежа консумација и за преработка.
Се одгледуваа на отворено, може да се одгледуваа како грмушка, со потпора или на шпалир.
Плодот е со големина од 130-170 гр тврд и вкусен, рамномерно црвено обоен.
Поединечно берење