Kalloni F1

Kalloni F1

Почетна   /  Производи   /  Семиња   /  Кalloni F1

Kalloni F1 - семе домат

KALLONI F1 е силен и продуктивен хибрид на BEEF домат.
Наменет за одгледување во пластеници и на отворено.
Плодот е црвен со округла форма .
Тежина на плодот 280-350 гр .
Одлична цврстина на плодот (LSL).
Растението е со силен пораст.
Бербата е поединечна.
Сезона на одгледување лето/ есен