Magnus Cresco F1

Почетна   /  Производи   /  Семиња   /  Magnus Cresco F1

Magnus Cresco F1

Многу рана бела зелка, висок принос и добра униформност
- 58-60 дена по расадувањето
- Производство на отворено поле или во пластеници
- Висока толеранција кон прoцветување
- Многу стабилна на отворен простор и толерантна на пукање на главата
- Главите се компактни, добро затворени
- Густина на садење 35 х 50 см (60 000 растенија / ха)
- Тежина: 1,4 - 1,8 кг
* CMS: Цитоплазматска машка стерилност