Mavrik 24 EW

Почетна   /  Производи  /   Инсектициди   /   Mavrik 24 EW

Mavrik 24 EW

Инсектицид и акарицид со контактно и стомачно дејство.
Mavrik 24 EW е единствен инсектицид кој може да се користи за време на цветање на растенијата.
Не делува на пчелите и природните непријатели на инсектите.

mavrik