Merpan 80 WDG

Почетна   /  Производи  /   Фунгициди   /   Merpan 80 WDG

Merpan 80 WDG

Фунгицид со контактно и превентивно дејство, со широк спектар на дејство.
Се користи за сузбивање на причинителите на инфективните болести во:
- Винова лоза
- Јаболка
- Круша
- Јагоди
- Домат и др.

merpan
Назад кон врвот