Mirage 45 EC

Почетна   /  Производи  /   Фунгициди   /   Mirage 45 EC

Mirage 45 EC

Фунгицид со протективно и ерадикативно дејство.
Фунгицид за сузбивање на причинителите на широк спектар на болести во:
- Кајсија
- Вишна
- Цреша
- Слива

mirage
Назад кон врвот