Nimrod 25 EC

Почетна   /  Производи  /   Фунгициди   /   Nimrod 25 EC

Nimrod 25 EC

Фунгицид со протективно и куративно дејство за сузбивање на причинителите на пепелници во:
- Овоштарство
- Лозарство
- Градинарство

nimrod
Назад кон врвот