Orius 25 EW

Почетна   /  Производи  /   Фунгициди   /   Orius 25 EW

Orius 25 EW

Системичен фунгицид за фолијарна примена за сузбивање на причинителите на инфективни болести во:

- Винова лоза
- Домати
- Пиперки
- Краставици
- Лук
- Модар патлиџан
- Тиквици
- Зелена боранија
- Пченица
- Јачмен
- Ориз
orius25
Назад кон врвот