Pendigan 330 EC

Почетна   /  Производи  /   Хербициди   /   Pendigan 330 EC

Pendigan 330 EC

Селективен почвен хербицид за сузбивање на едногодишни класести и широколисни плевели во:

- Пченка
- Сончоглед
- Тутун
- Компир
- Кромид
- Грав
- Грашок
- Боранија
- Ориз
- Градинарски растенија
- Украсни растенија