PISON GR

Почетна   /  Производи  /   Инсектициди   /   PISON GR

PISON GR

PISON е несистемичен инсектицид со силно контактно и дигестивно дејство, а се користи за сузбивање на земјишни штетници во голем број културни растенија.
PISON содржи 50гр./кг. активна материја Clorpyrifos од групата органофосфорни суспстанци.
Инкорпориран во почвата PISON покажува особено изразена инхалациона активност, ги убива штетните инсекти кои се во непосреден контакт со производот.

pison
Назад кон врвот