Qualy

Почетна   /  Производи  /   Фунгициди   /   Qualy

Qualy

Qualy е системичен фунгицид за сузбивање на причинителите на инфективни болести во:
- Винова лоза
- Јаболка
- Круша
- Коскесто овошје и др.

Qualy
Назад кон врвот