Rapanui F1

Почетна   /  Производи   /  Семиња   /  Rapanui F1

Rapanui F1 - семе домат

RAPANUI F1 е индетерминантен розов домат со убав сјај, наменет за одгледување во
оранжерии.
Рана сорта.
Силно растение.
Високо квалитетни плодови, високи приноси.
Плодовите се со тежина од 160-200 гр, форма на плодот е округло/ сплесната.
Плодовите се во грозд од 3-4 плода.
Бербата е поединечна.
Одлична цврстина на плодот (LSL).
Сезона на одгледување есен/ пролет.