Raymond F1

Почетна   /  Производи   /  Семиња   /  Raymond F1

Raymond F1 - семе диња

Raymond F1

Многу родна, вкусна и крупна диња тип ананас.
-Крупни овални плодови, месо со жолта боја.
-Тежина: 3 - 3,5 кг.
-Раностасност: средна.
-Растение со средна бујност.
-Средно време на созревање.
-Време на садење: За рана и главна сезона.
-Отпорност: HR: Fom 0,1,2; IR: PCU, Px