Sphinx Extra WG

Почетна   /  Производи  /   Фунгициди   /   Sphinx Extra WG

Sphinx Extra WG

Sphinx Extra WG е системичен и контактен фунгицид за сузбивање на причинителите на инфективни болести во:
- Винова лоза
- Градинарски култури
- Поледелски култури

sphinx
Назад кон врвот