Splendid F1

Почетна   /  Производи   /  Семиња   /  Splendid F1

Splendid F1 - семе лубеница

- Лубеница која спаѓа во најраната група на рани сорти
- Големи и висококвалитетни плодови
- Добро рано созревање
- Средно бујно растение
- Трказно овален облик
- Тежина од 11 до 15 кг
- Пакување од 500 и 1000 семки