Tolurex 50 SC

Почетна   /  Производи  /   Хербициди   /   Tolurex 50 SC

Tolurex 50 SC

Tolurex 50 SC е селективен хербицид за сузбивање на едногодишни теснолисни и широколисни плевели во:
- Зимска пченица
- Зимски јачмен

Назад кон врвот